lessphp fatal error: load error: failed to find /services3/g/s/gsengineering.ro/public/wp-content/themes/theme48188/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /services3/g/s/gsengineering.ro/public/wp-content/themes/theme48188/style.less CADASTRU - firma topografie cadastru Sector 6 Bucuresti | GSE - Geo Services Engineering

Cadastru

Documentatii cadastrale

Documentatii pentru aviz tehnic O.C.P.I.

Firma noastra executa servicii de masuratori topografice si intocmire documentatii de prima inscriere pentru intabularea imobilelor, actualizarea informatiilor tehnice, dezmembrarea/comasarea, notarea constructiilor noi in cazul imobilelor deja inregistrate in Cartea Funciara (intabulate),atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice.

Pentru persoane fizice executam lucrari de cadastru in principal pentru urmatoarele tipuri de imobile: apartament, teren liber de constructii, teren + constructii (intravilan/extravilan) etc.

Pentru persoane juridice executam lucrari de cadastru pentru o mai mare varietate de imobile. Astfel, in plus fata de lucrari de cadastru pentru tipurile de imobile mentionate mai sus, executam si lucrari de cadastru pentru drumuri (ex. prima inregistrare in Cartea Funciara a unor drumuri judetene, comunale, strazi din intravilanul localitatilor etc.), pentru lacuri de acumulare si constructii hidrotehnice speciale aferente (ex. baraje, diguri, pasarele, statii pompare etc.), paduri, parcuri industriale, ansambluri rezidentiale (ex.apartamentari) precum si pentru orice alte tipuri de imobile.

Toate serviciile de cadastru si topografie pe care le oferim sunt executate de catre personalul companiei folosind echipamente GNSS de ultima generatie, statii totale, nivele, distomate etc., care asigura o precizie ridicata a masuratorilor.

Documentatii cadastrale

In cadrul acestor servicii, compania noastra executa masuratorile topografice, prelucrarea datelor colectate in teren si intocmirea de documentatii cadastrale, inclusiv a planului de amplasament si delimitare (PAD) si/ sau relevee interioare cladiri, dupa caz, pentru:

Personalul nostru se ocupa in continuare de depunerea documentatiilor de mai sus la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (O.C.P.I.), urmarirea procesului de avizare de catre O.C.P.I. in Registrul General de Intrare al aplicatiei software eTerra (eTerra RGI) http://www.ancpi.ro/pages/rgi.php?lang=ro , depunerea de documente in completare, daca este cazul, ridicarea de la O.C.P.I. a documentatiilor avizate si predarea lor catre client.

In vederea executarii cat mai rapide a serviciilor de mai sus si cu cat mai putina bataie de cap pentru client, compania noastra va ofera si servicii de consultanta de specialitate la prima intalnire cu clientul si anume:

  • studierea tuturor actelor de proprietate puse la dispozitie de catre client;
  • identificarea si explicarea pasilor de urmat;
  • identificarea eventualelor acte lipsa si indrumarea clientului in vederea obtinerii acestora;
  • calcularea taxelor de avizare percepute de catre O.C.P.I. functie de operatiunile necesare inregistrarii in cartea funciara;
  • informarea asupra termenului de executie al serviciilor de catre compania noastra, precum si asupra termenelor de avizare ale O.C.P.I.

Astfel, clientul este informat de la inceput asupra tuturor conditiilor (ex. costuri, acte suplimentare etc.) necesare realizarii inregistrarii in sistemul integrat de cadastru si publicitate imobiliara, iar decizia sa de a contracta serviciile noastre este o decizie informata.

Lista preturi servicii de cadastru si topografie

 

Documentatii pentru aviz tehnic O.C.P.I.

In plus fata de documentatiile cadastrale de mai sus, mai intocmim si alte tipuri de documentatii topografice care necesita avizul tehnic al O.C.P.I. asa cum sunt:

  • documentatii pentru receptia planului topografic necesar intocmirii documentatiei de autorizare a lucrarilor de construire sau desfiintare (PAC), plan urbanistic general(PUG), plan urbanistic zonal(PUZ), plan urbanistic de detaliu(PUD);
  • documentatii pentru scoaterea definitiva din circuitul agricol a terenurilor aflate in intravilan/extravilan;

Personalul nostru se ocupa de intocmirea documentatiilor de mai sus, depunerea lor la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (O.C.P.I.), urmarirea procesului de avizare de catre O.C.P.I. in Registrul General de Intrare al aplicatiei software eTerra (eTerra RGI) http://www.ancpi.ro/pages/rgi.php?lang=ro , depunerea de documente in completare daca este cazul, ridicarea de la O.C.P.I. a documentatiilor avizate si predarea lor catre client.

Daca sunteti interesat de serviciile descrise mai sus va rugam sa ne contactati pentru a va putea transmite oferta noastra in functie de necesitatile dumneavoastra.

De asemenea, daca doriti executarea unor servicii din domeniu nostru de activitate, diferite de cele prezentate de noi, va rugam sa ne contactati si sa ne dati cat mai multe detalii. Astfel, impreuna cu dvs., suntem siguri ca vom gasi cea mai buna solutie tehnica, dar si cea mai avantajoasa din punct de vedere financiar.